Selecteer een pagina

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Zo kun je een beter beeld krijgen wie ik ben,  waar ik voor sta en wat ik voor je kan betekenen. Hierbij is het belangrijk dat er een goede wederzijdse klik is en dat jij overtuigd bent dat ik jou kan helpen bij het creëren van jouw droominterieur. Aan het einde van het gesprek wordt er opgemeten en worden er foto’s gemaakt van de ruimte.

Offerte

Na ons gesprek ga ik een passende offerte opstellen. Deze wordt altijd persoonlijk opgesteld aan de hand van de m2 en het aantal ruimtes.

Moodboard

Nu kan de ontwerpfase beginnen. Dit doen we door te beginnen met een moodboard waarop duidelijk de kleuren en sfeer te zien is.

Plattegronden

Na het moodboard worden er verschillende 2D indelingen gemaakt. Deze zijn op schaal getekend zodat er een realistisch beeld ontstaat van wat er allemaal mogelijk is qua indeling. Zowel het moodboard als de plattegronden ontvang je digitaal. Hierbij geven wij ons advies voor welke indeling wij zouden kiezen.

Definitieve plattegrond

Indien je de definitieve indeling hebt gekozen verwerken wij jouw keuze in een plattegrond met maatvoering.

Visualisaties

De definitieve indeling werken we uit in 3D. Om een realistisch beeld te creëren van jouw toekomstige droominterieur, maken we visualisaties vanuit verschillende hoeken van de ruimte. Daardoor zijn de sfeer, meubels, materialen en alle details goed zichtbaar.

Eindpresentatie

In deze presentatie ga je het eindontwerp voor jouw droomwoning zien, maar ook voelen. Om je nog een beter beeld te geven presenteer ik naast definitieve indeling en de visualisaties, ook kleur en materiaalstalen. Daardoor gaat het ontwerp nog meer leven en heb jij een realistisch beeld van het eindresultaat.

Maatwerktekeningen

Indien er maatwerkmeubels getekend zijn in jouw interieur ontvang je hier alle tekeningen van. Deze gemaatvoerde tekeningen zijn op schaal en kunnen direct doorgestuurd worden naar de interieurbouwer. Hierdoor wordt het ontwerp tot in de kleine details uitgevoerd zoals de visualisaties.

Prijsoverzicht

Om een realistisch beeld te creeren wat de kosten zijn om het ontwerp te realiseren maken we een uitgebreide prijslijst. Hierin worden de prijzen van gebruikte producten en de levertijden vermeldt. Hierdoor wordt jij volledig ontzorgd en gaat jouw droominterieur werkelijkheid worden.

Aankoopbegeleiding

Om ervoor te zorgen dat het ontwerp ook daadwerkelijk zo gerealiseerd wordt, bieden we de optie aan om samen naar de desbetreffende woonwinkels te gaan. Hier zoeken we de definitieve stoffen en modellen uit zodat het totaalplaatje helemaal klopt.

 

Verhoog het woonplezier door jouw droominterieur te realiseren

Muurdecoratie

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?