Selecteer een pagina
Denise Heesterbeek op bank

OVER

Denise Heesterbeek

Mijn naam is Denise Heesterbeek en woonachtig in Eersel, Noord-Brabant.

Al op jonge leeftijd vond ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Regelmatig werden de meubels verplaatst in mijn kamer en hielp ik mijn ouders bij het maken van kleur- en materiaalkeuzes. Daardoor was een studie kiezen een makkelijke keuze. Na afgestudeerd te zijn als interieurontwerper heb ik meerdere jaren ervaring opgedaan in de interieurarchitectuur branche.

Met mijn ervaring als interieurontwerper en passie voor ondernemen ben ik mijn eigen ontwerpbureau gestart. Echt een droom die uitkomt waar ik elke dag met super veel liefde en enthousiasme aan mag werken!

Wat ik belangrijk vind is het inleven in de klant en het bieden van een luisterend oor. Daardoor kan ik inspelen op de wensen en behoeften van de klant. Met die informatie kan ik mijn creativiteit haar werk laten doen en ontstaan er unieke creatieve ontwerpen. De positieve reacties die ik daarop ontvang geven mij voldoening, maar ook energie en motivatie om mezelf verder te ontwikkelen en steeds meer te leren over dit geweldige vak!

HET ALLERBELANGRIJKSTE

en leukste van mijn werk?

Tevreden klanten! Het is tenslotte jouw wens en jouw droominterieur!

Wat mij symboliseert zijn de woorden spontaan, persoonlijk en toegankelijk. Dit zijn ook de 3 kernwoorden waar ik voor sta. Persoonlijk en spontaan contact. Zowel tijdens, maar ook zeker na het ontwerpproces. Een aanspreekpunt, jouw rechterhand in alle keuzes die gemaakt moeten worden, dat is wat ik jou kan bieden. Loop je op een later moment ergens tegen aan bij de uitvoering, ook dan ben ik er voor jou!

 

Muurdecoratie

ENTHOUSIAST GEWORDEN?